16 de jul. 2014

40è Aniversari de la Cooperativa l'Olivera.



Diumenge 13 de juliol ha sigut un dia molt important per a la gent de l’Olivera de Vallbona de les Monges. Aquesta cooperativa fa una feina d’integració social incorporant persones amb dificultats a participar activament en els processos de producció. Tot i les dificultats i els esforços que han de fer, el projecte que tenen entre mans ha arribat als 40 anys i aquest ja és un bon motiu de celebració.
Va ser una jornada festiva on vam poder compartir bons moments amb l’equip de persones que formen part d’aquest celler vinícola de Costers del Segre (subzona riu Corb) i productor d’oli de les Garrigues. 
Abans de dinar es van realitzar diverses visites al celler i al molí d’oli. Tastos dels seus productes i la presentació el vi del 40è aniversari, l’olivera únic 2013. Un Xarel·lo (cartoixà) amb un toc de malvasia, fermentat en diferents bótes i amb una criança de 9 mesos amb battonage.
Després d’un aperitiu a l’ombra dels pins una cassola de tros va ser el plat fort d’una entaulada què es va allargar tot xerrant i amb l’acompanyament de música, bona companyia i maridat per aquests vins i espumosos amb valor afegit i ecològics.
Només podem dir què ens vam trobar molt bé i molt agraïts de poder compartit amb ells una jornada tan important.
Amb la força i energia què transmeten segur que aconsegueixen fer 40 anys més com a mínim, nosaltres us donarem un cop de mà sempre que vulgueu. Per molts anys!