21 de maig 2018

Infusions de vinya 'Vespres de Verema'

Celler Credo


Una forma diferent de captar el paisatge i la flora que envolta la vinya del celler credo
Els responsables de l'equip de viticultura del celler Credo han treballat durant tres anys en la recerca i desenvolupament d'una infusió marcada per la subtilesa i la riquesa de matisos, buscant l'equilibri just entre els ingredients per tal d'aconseguir una infusió que ens traslladi al territori de l'Alt Penedès. 
Són unes infusions que s'elaboren a partir d'ingredients 100% ecològics procedents de les vinyes del Celler Credo. Estan elaborades a partir de rapa de raïm, fulla de cep, pell i llavors de xarel·lo, i una petita porció de fonoll, romaní i espígol, flora que conforma el paisatge típic del mediterrani. Per davant de tot, el protagonisme el té la vinya, de manera que les plantes aromàtiques no s'hi imposen, sinó que atorguen un toc de discreta distinció.
A l’hora de tastar-ho en forma d’infusió trobem un producte delicat, aromes de sotabosc mediterrani, agradable en boca amb pinzellades anisades del fonoll.
Però també s'ha pensat a fer un producte que es pot consumir a tota hora del dia a uns 15 graus i el resultat és una beguda fresca, amb aromes del raïm i d’herbes aromàtiques subtils. A la boca és fresc, sec i una sensació final un punt amarg amable.
Després de tastar-ho queda clar que l’objectiu buscat pels companys de Can Credo està aconseguit, és tot un passeig entre vinyes envoltades del bosquets mediterranis que aporten tot aquest ventall d’aromes.