4 de febr. 2015

22 Març #somriuresambvicatalà





Dissabte 22 al Convent de Sant Agustí de Barcelona, vam realitzar el segon tast solidari amb vi català. Aquest cop, la recaptació integra, va anar a parar a l’associació Pallapupas.
Podem parlar d’èxit total, ja que la sala noble va quedar petita. Tot i tancar les inscripcions dies abans, va ser molta gent la que per desgràcia no va poder assistir per manca d’espai.
El tast va ser un recorregut per diferents D.O’s del país. Amb un estil molt amè per tothom i buscant en tot moment la participació de la gent, els sumillers Alfons Monje (cap de sala a Formació i Treball) i Dani Garcia (responsable del bloc el somni d’una nit de vins) vam parlar de varietats típiques de cada zona, les seves característiques, climes, cellers modernistes, enoturisme, tipus de sòls (sauló, llicorelles, calcaris…), tipicitats i com no, vam explicar els vins que vam escollir per fer el tast.
Des de l’organització volen agrair a tots els cellers que amb els seus vins van col·laborar en l’esdeveniment, de la mateixa manera a l’empresa de copes Schot Zwiesel, al CC Convent de Sant Agustí per la cessió de l’espai, i especialment a tota aquella gent que ens va acompanyar.

Fins la propera!

Cellers que van col·laborar a l’acte:
Alella Vinícola-Marfil (DO Alella), Pansa Blanca Clàssic.
Celler Martí Fabra (DO Empordà), Selecció Vinyes velles.
Celler Coop. D’Artés-Artium (DO Pla de Bages), Artium Picapoll.
Celler Frisach (DO Terra Alta), Selecció Garnatxa Blanca.
Caves Nadal (DO Penedès), Nadal Xarel·lo.
Vinyes Domènech (DO Montsant), Bancal del bosc.
Acústic celler (DO Montsant), Acústic negre
Succés Vinícola (DO Conca de Barberà), La cuca de llum.
Mas Martinet (DOQ Priorat), Martinet Bru.