5 de març 2014

22 Març-2014



El 22 de març tornarà a ser un dia molt important per nosaltres. Tornem a organitzar un tast on el vi català es fusiona amb una tasca social, en aquest cas per ajudar a l’associació Pallapupas “Pallassos d’hospital”.
Ells es presenten així:

Pallapupas és una associació, de caràcter assistencial i sense ànim de lucre, formada per actors i actrius professionals. Té per objectiu millorar l’estat físic i emocional dels infants i gent gran ingressats als hospitals, així com el de les persones amb malalties mentals (ingressades i no ingressades), a través del teatre i l’humor. Les seves intervencions artístiques es desenvolupen mitjançant dos programes: Pallassos d’Hospital i Teatre Social. Actualment es beneficien de la seva tasca més de 35.000 persones.

Us convidem a què coneixeu una mica més d’ells, visiteu la seva web www.pallapupas.org
Sabem que amb aquest tast, allò que recaptem serà una petita ajuda, però el fet de realitzar-ho és també una forma de fer conèixer aquesta associació i les seves accions.
Hem volgut que mitjançant diferents cellers, bona part de les DO´s del nostre País estiguin representades. Volem fer conèixer d’una manera ràpida les diferents zones vinícoles de Catalunya, les seves varietats, característiques, parlarem del clima, els sols i sobretot del vi. Ho intentaran explicar de la millor forma possible els sumillers Dani Garcia i Castañé (el somni d’una nit de vins) i Alfons Monje Alegret (Professor de Sala a Formació i treball).
Aquest tast solidari el fem perquè volem i sobretot perquè ens fa molta il·lusió. És per això que de forma desinteressada organitzem i busquem els col·laboradors necessaris.
Hem d’agraïr a la gent del Convent de Sant Agustí que ens cedeixen l’espai totalment condicionat, a tots els cellers que rapidament ens han fet arribar el seu vi per fer el tast i a l’empresa Schott Zwiesel que ha posat les copes. Sense ells no es podria realitzar l’acte.




Aquest acte serà un èxit si omplim la preciosa sala noble del convent. Podrem gaudir del seu claustre i tastar bons vins catalans envoltats d’història.
Us convidem a què ens acompanyeu el 22 de març a partir de 11.30 hores. Si és així, apunteu-vos rapidament a:
Poseu nom i persones que vindreu.
Us esperem!!!





Cellers que col·laboren a l’acte:
Alella Vinícola-Marfil (DO Alella), Pansa Blanca Clàssic.
Celler Martí Fabra (DO Empordà), Selecció Vinyes velles.
Celler Coop. D’Artés-Artium (DO Pla de Bages), Artium Picapoll.
Celler Frisach (DO Terra Alta), Selecció Garnatxa Blanca.
Caves Nadal (DO Penedès), Nadal Xarel·lo.
Vinyes Domènech (DO Montsant), Bancal del bosc.
Acústic celler (DO Montsant), Acústic negre
Succés Vinícola (DO Conca de Barberà), La cuca de llum.
Mas Martinet (DOQ Priorat), Martinet Bru.