8 de gen. 2015


Belén Segarra & vi rosat de garnatxa negre.

De la mateixa manera que d’un vi rosat de garnatxa  es pot dir que és fresc, golós, ple de fruitositat i en molts casos amb una personalitat que no deixa indiferent, les creacions de Belén Segarra es podrien descriure amb els mateixos adjectius.


Aquesta jove il.lustradora de Castelló ens introdueix amb les seves creacions, en un món on l’inocència i la dolçor imaginativa s’assocíen  amb fragilitat, una forta personalitat i punts de melancolia que arrodoneix amb petits contes.

Les seves il.lustracions son un barreja de color, natura, figures geomètriques, retats i d’altres detalls joganers comparables a la suma d’aromes i gustos de diferents fruitetes vermelles (maduixetes, gerds, mores…) que trobem en un vi i que confeccionen el seu bouquet.
Tal i com fa l’enòleg a l’hora de macerar les pells del raïm per aconseguir la tonalitat desitjada d’un vi, Belén Sagarra incorpora en molts dels seus personatges uns pómuls rosats més o menys pujats de color.
En tot moment juga a trobar l’equilibri amb una bona aportació de frescura. Potència i personalitat a l’hora que l’anem descubrint. Amb un record final interessant i sobretot desitjable. En poques paraules, amb ganes de fer un altra tastet de la seva obra.