22 de des. 2017

Ònix clàssic 2015


D.O.Q. Priorat
Finalitza l'any, però abans que aquest passi a ser part de la història ens agradaria poder tornar a felicitar-vos pel vostre centenari que enguany heu celebrat. Vau sorgir com a successora de les cooperatives fundades a partir de 1917 en els diferents pobles del Priorat (Gratallops, La Vilella Alta, La Vilella Baixa i El Lloar) i d'aquella resistència, constància, treball ara podeu fitxar els ulls en el futur.
Per fer un petit homenatge a tots aquells que heu fet possible que la vinícola del Priorat continuï donant passes per la història he pensat a parlar del vostre vi l'Ònix Clàssic, per a mi tot un reflex franc del territori que us envolta.

És el fruit d'un cupatge a parts iguals de Carinyena i Garnatxa negra. Jove, honest i sense maquillatges. Amb un color cirera madura i un rivet violaci que destaca la seva joventut. Aromes intensos de fruits vermells com gerds i móres, tocs balsàmics. Agradable a la boca, fresc, equilibrat i amb un post gust sincer de fruita vermella acompanyat d'uns tanins madurs.

                                           Txarango ::Agafant l'horitzó::