11 de juny 2012

Entre vinyes, art, oliveres, dansa, paisatge, escultures, olor de romaní, poesia, vi, acrobàcies i una nit estelada, un any més vàrem disfrutar de la que ja és la tercera edició de la “vinya dels artistes” del celler Mas Blanch i Jové.
Entrades les 20 hores unes tímides gotes que van donar pas a un arc de sant martí donaven la benvinguda a amics, coneguts, veïns, familiars i tots aquells que no ens voliem perdre l’acte que ens havia preparat.
Per fer boca, tots aquells que volien podien fer una petita visita al celler i veures les obres del pintor Josep Guinovart.
A només uns metres del celler la primera sorpresa ens estava esperant. En un singular amfiteatre integrat en el paisatge garriguenc vam gaudir de l’espectacle de la creadora artística Maria Vera “A la Molla de l’Os, l’Olivera”.
La nit va fer que les vinyes, oliveres i bosc és fusionessin en la foscor i una lleu i subtíl llum ens anava guiant cap a la següent sorpresa. Copa en mà per degustar els diferents vins que el celler el.labora i maridats amb productes de la terra ens van presentar la nova obra que restarà dins de la vinya dels artistes. La increïble escultura de l’Esteve Casanoves "La Llum Planant Damunt la Terra” que va venir marcada pel preciós exercici de llaç que l’acròbata Gemma Watson Lou.
Sens dubte fou un capvespre màgic, irrepetible.