13 d’ag. 2017

A les festes de Gràcia…Ruta de Vins DO Catalunya

Com cada any a la que arriba el 15 d’agost s’obre el teló de la festa major de la vila de Gràcia. Per cinquè any consecutiu la Denominació d’Origen Catalunya organitza la Ruta de Vins de la festa amb una  representació dels seus vins. Aquesta activitat té com  a objectiu apropar la cultura del vi als milers de persones que gaudeixen entre el dia 15 i el 21 d’agost d’aquestes festes tant populars i de carrer.
Som mediterranis, som un país de vins, per tradició i cultura  les nostres festes han d’anar acompanyades, sempre amb moderació i consum responsable d’allò més proper i que més ens representa com a poble, el vi de la nostra terra un  producte Km 0.
Doncs això, per aquells que no sou fora de vacances i teniu pensat fer un tom per la vila la D.O. Catalunya us té preparada tota una ruta entre els diferents carrers guarnits. Tretze punts on podreu gaudir de diferents referències de vins inscrits a aquesta denominació.

Però si a part de fer una copeta us ve de gust endinsar-vos una mica en el “món” del vi  també s’organitzen tastos en cadascun d’aquests punts a unes hores i dies concrets.  Aquests tastos aniran maridats  amb un seguit d’històries anomenades  vinòmics.

Però això no és tot,  la DO Catalunya oferirà conjuntament amb l’entitat el Cargol Graciós i la Fundació Festa Major de Gràcia, un macro tast guiat de 5 vins, el dijous, 17 d’agost, als Jardins Manuel Torrente (C/ de l’Alzina) a les 19.00 hores, dins l’espai Tasta Gràcia (preu de l’activitat, 3€, com a donació a l’entitat Cargol Graciós).

Si esteu enganxats a les xarxes i voleu fer el seguiment de la ruta a través de facebook i twitter podeu etiquetar les vostres interaccions amb el hashtag #RutaVinsDOCat.

A més també s’organitza un concurs de fotografia: 
1) Fes-te fotografies tot prenent els vins DO Catalunya als diferents punts de la RutaVinsDOCat
2) Segueix el nostre perfil de Instagram, puja les fotografies al teu perfil amb el hashtag #RutaVinsDOCat i comparteix-lo amb nosaltres via Twitter (@docatalunya) o Facebook (Denominació d’Origen Catalunya)
3) Repeteix el procés cada vegada que facis un punt nou de la ruta

El dimecres 30 d’agost publicaran a les xarxes de la DO Catalunya els guanyadors de la promoció:

• El participant que hagi compartit més fotografies guanyarà una visita guiada a un celler DO Catalunya i un dinar harmonitzat per a dues persones.
• 3 dels participants s’emportaran a casa un lot de vins DO Catalunya. 


Us animeu!!





Si voleu més informació: